29 oct 2009

Projecte El bosc

Claudia Fernández

Al projecte del bosc hem estudiat moltes coses diverses, sobre molts temes interessants, i ens ho hem passat molt bé.

Hem aprés què es un bosc, van escriure una història de por que transcorregués al bosc; també vam estar veient vídeos d'animals al bosc. Van fer una sortida a Collserola i vam estudiar les diferents plantes que hi havia... ens ho vam passar molt bé. Vam estar pintant un bosc amb aquarel·la que tots podeu veure a la revista virtual.

També hem estat estudiant l'alimentació dels animals: carnívors , herbívors i omnívors, la cadena tròfica, etc.

Al final de tot el projecte del bosc hem estat estudiant què aporten les plantes: aliment, oxigen, i un material anomenat fusta.

19 oct 2009

S'ha acabat el projecte «Aigua!»

A segon cicle hem acabat el projecte «Aigua!». Durant tres setmanes hem estat reflexionant i donant-li voltes als problemes relacionats amb l'aigua... Aquí teniu un parell de les nostres produccions a tall d'exemple



16 oct 2009

Les meves experiències al BNou, per Pablo Fernández

Quan vaig entrar el primer estava molt nerviós. Ens van dir que anéssim a la mediateca. Allà hi eren el Ramon, el Fran Toro i la Núria. Vaig seure entre el Gurminder i el Paco. El Ramon va començar a explicar-nos moltes coses. Jo quan vaig veure els professors i encara no sabia qui seria el meu tutor, pensava: “que no em toqui el professor, que no em toqui el professor”. Aquell professor era el Fran Toro, que posava una cara que semblava un estúpid. I a sobre em va tocar el Fran, tot i que de seguida vaig adonar-me de què era molt simpàtic.


15 oct 2009

Nuevos ordenadores para los alumnos de SMX

El lunes día 5 los alumnos del primer curso de SMX (el ciclo formativo de informática)recibimos los nuevos ordenadores comprados por el instituto y pudimos configurarlos después de una dura negociación con los vendedores y una larga espera.


El meu bosc

El bosc i més enllà és el primer projecte que hem fet a primer cicle. A continuació us ensenyem les aquarel·les que hem pintat. Gaudiu-les!