27 ene 2011

Sortim a la web de l'ICP


Si visiteu la web del Museu de l'ICP (Institut Català de Paleontologia) trobareu una agradable sorpresa: surt una foto que ens van fer durant una sortida en el projecte de Dinosaures.

26 ene 2011

Mitjans de transport


Hem fet una investigació per saber quin mitjà de transport és més ràpid i econòmic per anar de Barcelona a Madrid. El mitja de transport mes ràpid és l'avio i no et surt molt car ni molt barat. Peró el més car és el tren i el segon més ràpid. L'autobús és el més lent però és el més barat. El cotxe no és molt econòmic i no estalvies tant de temps com l'avio o el tren.


Adiós, revista

Mi nombre es JUAN ANTONIO. Hoy es el último día de la revist. Lo que más me ha gustado ha sido grabar los músicos de Bremen. Yo ponía la voz del gallo. Espero que os guste.También me ha gustado hacer entrevistas.

Romeo i Julieta

El dimarts 25-01-11 els alumnes del primer cicle i alguns de quart de l'ESO, vam anar a veure Romeu i Julieta al teatre del Círcol Catòlic de Badalona.

La companyia que va fer la presentació de l'obra és Via Teatral.

L'obre tractava de Romeo i Julieta, Montesco i Capuleto, dues famílies de Verona molt respectades. La rivalitat dels seus membres marcarà el fatal destí dels seus protagonistes.

Acomiadament de la revista b9

El que mes m'agradat en aquest taller de revista es poder fer entrevistes entre companys i professors, hem fet enquestes de nadal, programes....

Hem fet teatre llegit, amb l'obra dels músics de Bremen.

El professor que fa revista és simpàtic i alegre.
A mi m'ha agradat molt aquest taller de revista, ha estat molt bé.


Adéu al B9


Avui és l'últim dia que estic a la revista. El que més m'haa agradat del temps que he estat a la revista han sigut les entrevistes.

Els músics de Bremen

Els musics de Bremen és un conte tradicional escrit pels Germans Grimm, l'acció del qual transcorre a les rodalies de la ciutat alemanya de Bremen.
Tracta de quatre animals: un gall, un gat, un gos, i un ase, que volen ser sacrificats per amos, perquè comencen a ser vells.











A continuació podeu escoltar la gravació del conte que hem fet l'equip de la Revista.